HOME   DESPRE NOI   PRODUSE   PARTENERI   CONTACT
Lubrifianti, uleiuri
Produse Top Brand-uri
AGIP
Cyclon
Caterpillar
Uleiuri Albe
Shell
EUROLUB
RHEINOL
LUKOIL
MOL
TOTAL
HEXOL
EXXON - MOBIL
...
    ..
    .
Produse Uleiuri uzate/reziduale
Dispunem de logistica de ridicare, transport si documentatie pentru uleiurile uzate si reziduale conform legislatiei in vigoare
Produse Consideratii tehnice
Cateva :

Produse Contact
0744 - 504.400
0742 - REMARK
0788 - REMARK

Fax: 0369 - 814.600
0318 - 159.600

office@lubricants.ro

www.ulei-hidraulic.ro
www.ulei-mobil.ro
 
Lubrifianti Lukoil
Lubrifianti auto, industriali si alte lichide speciale
  

Lubrifianti LUKOIL


Compania petroliera LUKOIL este prima companie privata din Federatia Rusa care a deschis drumul investitiilor īn Romānia prin achizitia pachetului de actiuni la rafinaria "Petrotel" din Ploiesti, una dintre cele mai vechi rafinarii din Romānia, īn anul 1998.

Conducerea companiei LUKOIL a adoptat o atitudine proactiva fata de traditia si experienta detinuta de industria petroliera din Romānia, prin adoptarea unui program complex de investitii īn sectoarele de procesare a titeiului si distributie a produselor petroliere.

Īn perioada anilor 1998 - 2004 investitiile totale efectuate de compania LUKOIL īn industria petroliera din Romānia, si implicit īn economia romāneasca, a depasit suma de jumatate de milliard de dolari SUA.

LUKOIL a investit peste 283 de milioane de dolari SUA īn cadrul unui amplu proces de modernizare si restrucurare a rafinariei "Petrotel" din Ploiesti . Peste 230 de milioane de dolari SUA au reprezentat investitiile directe īn echipamentele si instalatiile de procesare a titeiului din cadrul rafinariei "Petrotel", restul de 53 de milioane de dolari SUA reprezentānd contravaloarea pachetului de actiuni platit de LUKOIL statului romān īn momentul achizitiei rafinariei "Petrotel".

Procesul de modernizare a rafinariei "Petrotel- LUKOIL" a fost īnsotit de investitii īn crearea unei retele de distributie a carburantilor auto pe īntreg teritoriul Romāniei. LUKOIL a investit peste 285 de milioane de dolari SUA īn crearea unei retele de 288 de benzinarii si a 10 depozite de produse petroliere.

LUKOIL intentioneaza sa investeasca alte 120 de milioane de dolari SUA īn sectoarele de procesare a titeiului (aprox. 70 milioane dolari SUA) si distributie a produselor petroliere (aprox. 50 milioane dolari SUA) īn perioada anilor 2005 - 2007.

Sistemul integrat de procesare a titeiului si distributie a produselor petroliere permite asigurarea unei calitati exceptionale a carburantilor pentru conducatorii auto. Marca "LUKOIL" este usor de recunoscut, conducatorii auto din Romānia asociind-o cu o calitate ridicata a produselor petroliere si cu preturi rezonabile.

Activitatea investitionala si de afaceri a companiei LUKOIL creaza un impact impresionant asupra economiei Romānesti. Peste 5000 de oameni lucreaza īn cadrul companiei LUKOIL , din care peste 1200 īn cadrul rafinariei "Petrotel - LUKOIL". Alte 2500 de persoane lucreaza īn cadrul companiilor de constructii si furnizorilor de servicii implicati īn derularea nemijlocita a programelor de investitii.

Cifra de afaceri a companiei LUKOIL īn Romānia genereaza venituri substantiale la bugetul de stat: peste 5690 de miliarde de lei sub forma de taxe si impozite īn anul 2004 si peste 835 milioane dolari SUA (estimare) pentru anul 2005.

Procesarea titeiului si distributia produselor petroliere de catre compania LUKOIL genereaza efecte colaterale benefice asupra altor sectoare din cadrul economiei romānesti: Oil Terminal Constanta, Conpet, transportatorii auto si pe cale ferata, companiile din sectorul telecomunicatiilor si altele
Lubrifianti Auto Lukoil
Lubrifianti Lukoil
Sibiul e pe NET !